alla kategorier
EN

Profil

Hem> Om oss > Profil

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. är ett högteknologiskt företag som fokuserar på forskning, produktion och försäljning av hälsosamma växtextrakt. Det är världens ledande leverantör av ginsengextrakt, schisandraextrakt och rosmarinextrakt.

Fabriken ligger i den vackra Yiyang Zijiang River - Changchun Economic Development Zone, med en total konstruktionsyta på mer än 10,000 500 kvadratmeter. För närvarande har den flera produktionslinjer för växtextrakt med en årlig produktionskapacitet på mer än XNUMX ton.

Kvalitet är livsnerven i ett företag. med kärnverksamheten "Teknik skapar värde, professionell gjutning kvalitet", har Nuoz etablerat en strikt kvalitetssäkring och kvalitetsservice spårningssystem. Har klarat FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC och andra internationella auktoritativa certifieringar. bland dem är Nuoz Biotech det första företaget i Kina att erhålla ekologisk rosmarincertifiering.

För att bättre kunna kontrollera kvaliteten och förverkliga produkternas spårbarhet. Nuoz Biotech besökte ett antal TCM-plantager och undersökte växtvanorna för olika kinesiska mediciner. Nuoz etablerade en organisk bas av rosmarin i Hunan och en organisk bas av schisandra i Jilin. mer än 1,000 4,000 hektar rosmarinplanteringsbaser och mer än XNUMX XNUMX hektar schisandraplanteringsbaser har etablerats.

Nuoz Biotech fokuserar på den heltäckande lösningen av bekämpningsmedel, mjukgörare, tungmetaller och PAH och andra skadliga rester i växtextrakt, vilket ger säkra, hälsosamma och naturliga produkter för hela mänskligheten.

Heta kategorier